Det nye rekreative rum

Først var det køkkenet

I de seneste 10-15 år har køkkenet været i centrum. Vi har vi forkælet os selv med køkkener så store som bal-sale. Køkkener, hvor man ikke bare laver mad og spiser, men hvor man udfolder sin selskabelighed og hvor en stor del af hverdagen leves. Der er ofret millioner af kroner på at modernisere vores køkkener

Nu kommer turen til badeværelset

Allerede de gamle romere satte stor pris på at bade. I Roms storhedstid var der badeanstalter overalt. De havde centralvarme og varme i gulvet. Her kunne man rekreere sig og få både varme og kolde bade, få massage med velduftende olier og blive barberet.
Nu er badeværelset genopdaget som rekreativt rum. Rummet, hvor man slapper af og plejer sig selv, rummet hvor man forbereder sig til fest og rummet, hvor man efter en lang arbejdsdag stresser af med et varmt bad.

Auning VVS tilbyder et bredt program af badeværelser og tilbehør fra førende danske og udenlandske firmaer. Vi besøger dig gerne og kommer med forslag til nyindretning af dit bad

Det er en menneskeret at sidde ordentligt – når man skal!

Engang i 1920érne var Randers-drengen Niels på ferie på en gård i Hollandsbjerg. Da han spurgte efter toilettet pegede husbond blot på stalden, hvor man besørgede i grebningen. Da Niels derpå spurgte efter toiletpapir spurgte husbond: “Ka’ do it ski tørt?”

Det var dengang. Siden er komforten på vores toilettet blevet lidt bedre – selv om man jo nok enkelte steder kan finde et gammeldaws lokum.

Nu kræver vi meget mere – siddekomfort, nem rengøring, lavt vandforbrug og smukt design. Heldigvis er der mange muligheder for at peppe toilettet op uden det koster alverden.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation